Bordură piscină Roma rază

99,00 RON
cu TVA

Bordurile de piscină STAR STONE sunt produse realizate dintr-o piatră compozită, proiectate special pentru a delimita cu precizie spațiul alocat piscinei dvs. Textura suprafețelor calcaroase este antiderapantă pentru a preveni evenimentele nedorite, iar geometria lor devine un element decisiv în crearea imaginii finale a piscinei la care visați.

Prețul este pentru 1 buc.

Prețul nu include transportul. PREȚUL TRANSPORTULUI DIFERĂ ÎN FUNCȚIE DE CANTITATEA DE BORDURI COMANDATĂ ȘI DE ADRESA DE LIVRARE!

PENTRU COMANDAREA ACESTUI PRODUS VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAȚI TELEFONIC!

Nu sunt suficiente produse in stoc

01. Star Stone - Power

Asigură rezistența de neegalat a produselor noastre datorită folosirii în cadrul procesului de producție a agregatelor de carieră de cea mai bună calitate rezultând astfel produse extrem de rezistente și durabile.

02. Star Stone - Protect

În cadrul procesului de producție se asigură o armare tridimensională în toată masa produsului. Star Stone Protect elimină crăpăturile și fisurile datorate tensiunilor și contracțiilor, crește considerabil rezistența la uzură și la ciclurile de îngheț - dezgheț.

03. Star Stone - Clean

Produsele Star Stone se păstrează curate mult mai ușor, datorită faptului că murdăria nu aderă pe suprafețele acestora. Îndepărtarea petelor, a gumei de mestecat, sau a altor materii deja uscate devine mult mai ușoară datorită faptului că sunt impermeabilizate în masă.

04. Star Stone - Real

Datorită puterii extraordinare de reproducere a texturilor reale naturale produsele STAR STONE reprezintă cea mai reală alternativă a pietrelor naturale, rezultând produse premium care redau cele mai multe și mai fine detalii dintre produsele de pe piață.

9991095