Termeni și condiții de utilizare

Folosirea acestui site, implică acceptarea acestor termeni şi condiţii.

Pentru folosirea site-ului, în cele mai bune condiţii, vă recomandăm să citiţi cu atenţie termenii şi condiţiile următoare:
- Echipa PERLA PISCINE îşi asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare.
- Cea mai recentă versiune a Termenilor şi Condiţiilor poate fi citită oricând folosind legătura "Termeni şi Condiţii" din meniul site-ului.
- Securitatea datelor personale: Datele dvs. personale vor fi folosite de www.perlapiscine.ro numai în condiţiile prevăzute la secţiunea "Confidenţialitate" pe care o puteţi consulta pe site.
- Echipa PERLA PISCINE nu va fi răspunzătoare pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informaţiei prezentate pe site; orice tip de erori sau omisiuni în conţinut care pot conduce la orice fel de pierderi. 
- Greşeli de tipar: În eventualitatea în care preţul produsului sau unele caracteristici au fost greşit introduse în bazele noastre de date sau afişate greşit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, compania noastră îşi rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.
- Garanţia produselor: Produsele cumpărate prin intermediul acestui site beneficiază de garanţia obişnuită a fiecărei mărci în parte, în conformitate cu legile în vigoare.

Consumatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, în termen de 30 zile lucrătoare. Costurile de returnare a produselor cad în sarcina cumpărătorului. Termenul de 30 zile prevăzut pentru exercitarea acestui drept incepe să curgă de la data primirii produselor de către cumparator. Produsele se returnează în stare perfectă de funcţionare, în ambalajul original, fără zgârieturi sau lovituri .

- Condiţii legale: Site-ul www.perlapiscine.ro funcţionează conform prevederilor legale ale Statului Român.
- Dispute şi conflicte: Orice tentativă de acces neutorizat la site-ul www.perlapiscine.ro şi orice încercare de fraudă va fi raportată autorităţilor competente. Orice conflict apărut între www.perlapiscine.ro şi clienţi se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă, prin înţelegere între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu, iar soluţionarea conflictelor este de competenţa instanţelor româneşti. Fiind de acord cu aceste Termene şi Condiţii, clientul îşi asumă în totalitate aceste riscuri. 
- Dispoziţii finale: Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. 

Odată cu cumpărarea şi lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecţiuni condiţiile şi termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeaşi cu un contract valabil încheiat.