Piscină, spa sau saună privată?

Relaxare, mișcare, distracție și desigur, un element în ton cu designul casei tale!

De unde încep?”

De la Perla Piscine!

De ce?”

Intrucat nouă nu ne plac lucrurile prea complicate îți oferim un răspuns simplu la această întrebare: o echipă care te poate sprijini cu soluțiile complete - de la proiect, la materiale de construcție, la echipamente de întreținere și substanțe pentru tratarea apei. Cum cea mai importantă parte este consultanța de specialitate, va puteti baza pe o echipa certificata prin atestare profesionala internationala – Comercial Pool Operator (CPO – NTFS).

Orice proiect ai în minte, te ajutăm să îl pui în practică. Mai mult, noi credem că o piscină trebuie construită perfect încă de la început, așadar dincolo de estetică, punem accent pe siguranță și confort. De la simplitatea elegantă, la designul exotic al piscinelor Bio Nova, unde calitatea apei este la nivelul celei din lacurile alpine, experiența de peste două decenii a Perla Piscine te va sprijini în a crea proiectul la care visezi!

Mai mult, compania noastră oferă accesorii, echipamente pentru întreținerea piscinei, o gamă largă de spa, saune, mobilier, elemente de decor pentru piscină. Si nu uita – avem in portofoliu peste 300 de spații de relaxare construite, adică peste 300 de vise împlinite. Pe aceste reuşite se bazează cartea noastră de vizită.

Pentru a-ți răspunde la toate întrebările, contactează-ne chiar acum pe adresa de email contact@perlapiscine.ro sau vom fi bucuroşi să ne auzim la numărul de telefon 0733672748 între orele 08:00 și 17:00, de luni până vineri.