Capac interval gard, balcon, atic sau balustradă Roma clasic

41,00 RON
cu TVA

Capacele de interval STAR STONE Clasic dau o notă elegantă și distinsă. Pot fi folosite la terase, balcoane și pentru garduri. Capacele sunt armate în masă, colorate și nu e necesară vopsirea lor.

Disponibil la comandă

Clasic este un model de capac interval drept pentru gard, atic, balustradă (mână curentă) sau acoperirea parapetelor, teraselor și balcoanelor.

Capacele de interval de gard și aticurile pentru ziduri acționează în primul rând ca o protecție împotriva efectelor dăunătoare ale expunerii constante la soare, ploaie, zăpadă și gheață. Pe de altă parte adaugă un plus de rezistență și durabilitate zidurilor și gardurilor, mărindu-le durata de viață.

Datorită procesului de fabricație automatizat la standarde europene, cu un control al managementului calității certificat ISO, a materiilor prime de calitate superioară și a materialelor folosite, accesoriile de gard sunt durabile și nu necesită întreținere ulterioară pentru a-și păstra aspectul, ceea ce înseamnă că au o rezistență sporită la intemperii.

Capacele de interval STAR STONE sunt un produs special din piatră compozită creat pentru decorarea gardului dvs. Fie că se folosesc la interior sau exterior, aceste piese speciale conferă proiectului dvs. un finisaj deosebit, distins și elegant. Produsele sunt colorate și armate în masă, nemaifiind necesară vopsirea lor.