ASTRAL DICLOR 55% GRANULE

73,00 RON
cu TVA

Compus organic cu dizolvare rapidă, cu un conținut de 55% de clor stabilizat, pentru tratarea apei de piscină.

Disponibil

Instrucțiuni de folosire: Se introduce doza necesară de diclor acid izocianuric direct în skimmer. De asemenea, este posibil să se toarne doza de produs în mod egal pe suprafața piscinei, preferabil seara, atunci când nu există înotători în piscină.

Tratarea apei din piscină se va face când în piscină nu se găsesc utilizatori. Apa din piscină se va folosi în scop de îmbăiere numai după completa omogenizare a produsului în masa apei și după verificarea pH-ului, a cărui valoare trebuie să fie între 7.2 - 7.6, iar valoarea clorului rezidual liber trebuie să respecte CMA impusă de legislația națională în vigoare.

Tratament inițial: adăugați 15 g. de DICLOR ACID IZOCIANURIC 55%, pentru fiecare m³ de apă. Așteptați timp de două ore înainte de a regla nivelul pH între 7,2 - 7,6, folosind fie reductor pH sau pH potențiator.

Tratament de întreținere: Odată ce nivelul pH a fost ajustat, se adaugă 1-3 grame de produs pentru 1 m3 de apă pe zi. Tratamentul inițial (superclorinarea) se repetă ori de câte ori apa nu este transparentă.

10 Produse