ASTRAL DICLOR 55% GRANULE

57,00 RON
cu TVA

Compus organic cu dizolvare rapida, cu un continut de 55% de clor stabilizat, pentru tratarea apei de piscina.

Instructiuni de folosire: Se introduce doza necesara de diclor acid izocianuric direct in skimmer. De asemenea, este posibil să se toarne doza de produs în mod egal pe suprafața piscinei, preferabil seara, atunci când nu există înotători în piscină.

Tratarea apei de piscina se va face cand in piscina nu se gasesc utilizatori. Apa din piscina se va folosi in scop de imbaiere numai dupa completa omogenizare a produsului in masa apei si dupa verificarea pH-ului, a carui valoare trebuie sa fie intre 7.2 - 7.6, iar valoarea clorului rezidual liber trebuie sa respecte CMA impusa de legislatia nationala in vigoare.

Disponibil

Tratament initial: adaugati 15 g. de DICLOR ACID IZOCIANURIC 55%, pentru fiecare m³ de apa.Asteptati timp de doua ore înainte de a regla nivelul pH între 7,2 - 7,6, folosind fie Reductor Solid pH sau pH potentiator.

Tratament de intretinere: Odata ce nivelul pH a fost ajustat, se adauga 1-3 grame de produs pentru 1 m3 de apa pe zi.Tratamentul initial (superclorinarea) se repeta oridecateori apa nu este transparenta.

10 Produse