ASTRAL CLOR RAPID TABLETE

59,00 RON
cu TVA

Tablete de 20 g. cu dizolvare rapida, stabilizat, pentru tratamentul igienic a apei piscinei. Acest produs este un bactericid de baza. Cantitatea de clor activ eliberata este de minim 50%

Disponibil

 - Tratament initial: 10 tablete de clor rapid tablete star la fiecare 10 m3 de apa.Asteptati 2 ore inainte de a ajusta nivelul pH - ului intre 7.2-7.6, folosind pH minus sau pH plus.Timp de contact: 24 ore; Timp necesar pana la folosirea in siguranta a piscinei: se vor astepta 24 de ore dupa aadaugarea produsului.

- Tratament de intretinere: O data ce nivelul pH-ului a fost ajutat,adaugati zilnic 1-2 tablete pentru fiecare 10m3de apa. Produsul se va amesteca intr-un recipient cu o cantitate suficienta de apa, luandu-se toate masurile de protectie de catre persoana autorizata care face aceasta operatiune, dupa care continutul recipientului se va omogeniza in apa piscinei. Timpul de contact este de 24 de ore. Tratarea apei de piscina se va face numai cand in piscina nu se gasesc utilizatori. Apa din piscina se va folosi in scop de imbaiere numai dupa ce omogenizarea produsului in masa apei este completa.Valoarea pH ului trebuie sa fie cuprins in domeniul 7.2-7.6, iar clorul residual liber este la CMA de legislatia in vigoare.

COMPOZITIE:troclosen sodic, dihidrat (diclorizocianurat de sodiu) 900g/Kg

8 Produse