ASTRAL CLOR RAPID TABLETE

59,00 RON
cu TVA

Tablete de 20 g. cu dizolvare rapidă, stabilizat, pentru tratamentul igienic al apei din piscine. Acest produs este un bactericid de bază. Cantitatea de clor activ eliberată este de minim 50%.

Disponibil

- Tratament inițial: 10 tablete de clor rapid tablete star la fiecare 10 m de apă. Așteptați 2 ore înainte de a ajusta nivelul pH - ului intre 7.2-7.6, folosind pH minus sau pH plus. Timp de contact: 24 ore; Timp necesar pana la folosirea în siguranță a piscinei: se vor aștepta 24 de ore după adăugarea produsului.

- Tratament de întreținere: O dată ce nivelul pH-ului a fost ajustat, adăugați zilnic 1-2 tablete pentru fiecare 10m de apă. Produsul se va amesteca într-un recipient cu o cantitate suficientă de apă, luându-se toate masurile de protecție de către persoana autorizată care face această operațiune, după care conținutul recipientului se va omogeniza în apa piscinei. Timpul de contact este de 24 de ore. Tratarea apei de piscină se va face numai când în piscină nu se găsesc utilizatori. Apa din piscină se va folosi pentru îmbăiere numai după ce omogenizarea produsului în masa apei este completă. Valoarea pH ului trebuie sa fie cuprinsă în domeniul 7.2-7.6, iar clorul rezidual liber este la CMA de legislația în vigoare.

COMPOZIȚIE: troclosen sodic, dihidrat (diclorizocianurat de sodiu) 900g/Kg.

8 Produse