ASTRAL TRICLOR GRANULE 90%

65,00 RON
cu TVA

Compus organic granulat cu dizolvare lenta, stabilizat pentru tratamentul igienic a apei piscinei. Dezinfectant pentru spatii private si zone de sanatate publica.Produs cu activitate bactericida de baza pentru tratarea apei din piscine. Cantitatea de clor active eliberata este minim 90%.

Disponibil la comandă

Dozare:

-Tratament initial: adaugati 10g. de TRICLOR ACID IZOCIANURIC, granule pentru fiecare m3/apa.Asteptati timp de doua ore inainte de a regla nivelul PH-ului intre 7.2-7.6, folosind fie Reductor ph solid sau potentiator ph-solid.

- Tratament de intretinere: Adaugati 1g. de TRICLOR ACID IZOCIANURIC granule, la fiecare m3/apa. Produsul se va amesteca intr-un recipient cu o cantitate suficienta de apa, luandu-se toate masurile de protective de catre persoana autorizata care face aceasta operatiune, dupa care, continutul recipientului se va omogeniza in apa piscinei.Tratarea apei din piscine se va face cand in piscine nu se gasesc utilizatori. Apa din piscine se va folosi in scop de imbaiere numai dupa complete omogenizare a produsului in masa apei si dupa verificarea ph-ului care trebuie sa fie cuprins intre 7.2-7.6 si a clorului residual liber, care trebuie sa respecte CMA impuse de legislatia nationala in vigoare.

Compozitie: Simclosen 1000g/kg.

0 Produse