ASTRAL TRICLOR TABLETE 90%

219,00 RON
cu TVA

Compus organic cu dizolvare lenta, stabilizat pentru tratamentul igienic al apei de piscine. Bactericid de baza. Cantitatea de clor eliberata este de minim 86%.

Disponibil la comandă

Dozare:

-Tratament initial:adaugati 15g de diclor granule pentru fiecare m3de apa.Asteptati timp de doua ore inainte de a regla nivelul pH-ului intre 7.2-7.6, folosind fie redactor pH solid sau pH plus potentiator.Aceste produse trebuie sa fie cumparate separate.

- Tratament de intretinere: Odată ce am ajustat pH ul in apa, tratamentul de întreținere se poate face în două moduri diferite: a. Se pune în coșul skimmer 1 compact (200 g) de produs pentru fiecare 20 m3 de apă, o data pe saptamana.b. În instalatiile in care se folosește un dozator, se umple cu compacți și după aceea, se face fluxul de apă prin dozatorul.Aceste doze sunt cele sugerate și pot fi modificate în funcție de caracteristicile proprii ale fiecărui bazin de înot, clima, etc. Tratamentul inițial (Superclorinare) va trebui să fie repetat ori de câte ori observați o lipsă de transparență în apă. Prezentați dozele necesare produsului în interiorul skimmerelor. Conectați echipamentul de filtrare după și veți avea produsul dizolvat în apă, pentru că apa va curge prin skimmere. Este necesar ca toata apa din piscina sa curga din nou prin echipamentul purificator. Clorul rezidual liber va trebui să fie plasat între 0,5 și 2 mg / l. Această valoare va fi ușor măsurată folosind un analizor de clor și pH . Acest control va trebui să fie făcut de două ori pe zi minim.

Compozitie: Simclosen 955g/kg