ALGICID CONCENTRAT

121,00 RON
cu TVA

Compus cuaternar de amoniu cu acțiune rapidă eficientă, cu o actiune puternica bactericida și algicida, destinate prevenirii și eliminării algelor.Produs biocid. Produs tip 2 , grupa " Dezinfectante și algicide care nu sunt destinate aplicării directe la oameni sau animale",subcategoria "Dezinfectante destinate piscinelor, acvariilor, apelor de bazin sau altor ape".

Cantitate: 5 l

Categoria de utilizatori:PROFESIONALI.

Disponibil la comandă

Dozaj

-Tratament initial: Adaugati 2 litri de produs la 100 m3 de apa

-Tratament de intretinere: Adaugati 0,25 litri de produs la 100 m3 de apa in fiecare saptamana.

Tratamentul trebuie repetat de fiecare dată când apa nu apare transparent.Aceste doze sunt pur și simplu ca un ghid și pot fi modificate în funcție de caracteristicile diferite ale piscinei sau a climatului.Se toarnă doza necesară de produs într-un recipient cu apă și se distribuie uniform pe suprafața apei din piscină.Lichid algicid (0500) ar trebui să fie

adăugat atunci când nu există înotători în piscină și, de preferință, în timpul serii.Alte aplicatii:

- Dezinfecțiile periodice ale bazinului piscinei.Înainte de reumplere piscinei, se recomandă ca pereții și fundul să fie spălate cu o soluție de produs(1 litru de produs in 10 litri de apa). Acest lucru va forma un film protector cu proprietăți dezinfectante în jurul bazinului piscinei.

Contine: compuși de amoniu cuaternar,benzil-C12-16-alchildimetil, cloruri 80g/kg

11420