Robot Ultra 250

11.069,00 RON
cu TVA

Ultra 250 - un robot nou pentru piscine publice de pana la 25m lungime. Include giroscop pentru o acopereri cat mai buna a suprafetei piscinei.

Disponibil la comandă

Ultra 250 - un robot nou pentru piscine publice de pana la 25m lungime. Include giroscop pentru o acopereri cat mai buna a suprafetei piscinei.curatare:
-3h (podeaua)
-4h (podeaua, peretii si linia apei)
-5h (podeaua, peretii si linia apei)

Sursa de alimentare noua si intuitiva cu diferite optiuni:
-intarzierea ciclului de curatare (2h): murdariei ii este permis sa se aseze inainte de a incepe robotul sa curete.
-Alarma LED pentru filtru full.
-Selectarea nivelului de curatare: dur, regulat, fin.
-Selectarea ciclului de curatare.
-Optimizarea de curatare prin selectarea formei bazinului.
-Pivotant electronic.
-Detectarea obstacolelor.

Descarcari

Ultra 250

Ultra 250 - un robot nou pentru piscine publice de pana la 25m lungime. Include giroscop pentru o acopereri cat mai buna a suprafetei piscinei. Curata radierul, peretii si linia apei in cicluri de 3, 4 sau 5 ore.3 cicluri de curatare: -3h (podeaua) -4h (podeaua, peretii si linia apei) -5h (podeaua, peretii si linia apei) Sursa de alimentare noua si intuitiva cu diferite optiuni: -intarzierea ciclului de curatare (2h): murdariei ii este permis sa se aseze inainte de a incepe robotul sa curete. -Alarma LED pentru filtru full. -Selectarea nivelului de curatare: dur, regulat, fin. -Selectarea ciclului de curatare. -Optimizarea de curatare prin selectarea formei bazinului. -Pivotant electronic. -Detectarea obstacolelor.

Descarcari (591.85k)