Robot Ultra Max Gyro

41.000,00 RON
cu TVA

Robotul Ultramax Gyro este potrivit pentru toate tipurile de piscină. Acesta are șapte programe de curățare pentru pardoseala piscinei, posibilitatea de întârziere de 3 ore sau automat 3-9 ore pentru a lăsa suficient timp impurităților să se depună pe fundul piscinei, înainte ca acesta sa pornească programul de curățare. Include telecomandă și cablu cu pivot anti-nod. Sistem de control al mișcării prin infraroșu, ce previne deteriorarea echipamentului și economisește timp prin evitarea obstacolelor. Pentru piscine publice pana la 50 x 25m.

Disponibil la comandă

Sistem de curățare proiectat pentru piscine publice de până la 50 m. Aparatul este făcut din materiale rezistente pentru cele mai dure sarcini. Are un giroscop încorporat ce îl ajută să acopere toată suprafața piscinei. Include o sursă de curent programabilă cu diverse programe, o telecomandă, cablu de 36 sau 45 m și un căruț din otel inoxidabil.

Robotul este echipat cu 4 motoare fără perii, de înaltă calitate, motorul pompei având o putere de sucțiune de 40 m3/h. De asemenea, există posibilitatea setării duratei unui ciclu de la 3 la 9 ore și amânarea startului.

Descarcari

Ultra Max Gyro

Ultra Max Gyro

Descarcari (593.67k)