SurfaPore C

108,00 RON
cu TVA

SurfaPore C - soluție protecție pentru impermeabilizarea suprafețelor poroase din ciment, piatră, zidărie și tencuieli.

Rata estimată de consum este de 1 litru la 8-10 mp, depinzând mult de proprietățile suprafeței pe care este aplicat produsul.

Disponibil

SurfaPore C este o compoziție lichidă, bazată pe apă și care asigură o impermeabilizare și o protecție eficientă pentru o gamă variată de suprafețe construite. Deoarece vâscozitatea sa este similară cu cea a apei, pătrunde profund în capilarii unde nici un elastomer sau polimer nu poate ajunge. Compoziția bazată pe nanotehnologie asigură eficacitatea, durata de viață prelungită și modificări minime (practic zero) ale aspectului inițial, dar, în același timp, tratamentul este și avantajos din punct de vedere al prețului.

Soluția pentru tratarea suprafețelor SurfaPore C se comportă foarte diferit, comparativ cu oricare alte compoziții bazate pe două componente sau pe silicon, deoarece nu crează o "peliculă de plastic" pe suprafața pe care a fost aplicată.

Suprafețele tratate cu SurfaPore C sunt mult mai rezistente la radiațiile UV, ceea ce elimină efectul de îngălbenire. SurfaPore C nu afectează culoarea și naturalețea suprafeței pe care a fost aplicată și permite acesteia să "respire".

10 Produse