SurfaPore M

354,00 RON
cu TVA

SurfaPore M - soluție protecție sporită pentru suprafețele poroase din marmură, granit, piatră și ciment împotriva pătrunderii apei și a grăsimilor, cu rezistență de până la 350° C. Soluția își păstrează proprietățile timp de 5-6 ani după care necesită reaplicare.

Rata estimată de consum este de 1 litru la 8-10 mp², depinzând mult de proprietățile suprafeței pe care este aplicat produsul.

Disponibil

SurfaPore M este o soluție pe bază de apă, creată special pentru a exploata puterea nanotehnologiei, cu scopul obținerii impermeabilizării suprafețelor pe care este aplicată. Conține un amestec de particule de diferite dimensiuni, astfel încât suprafețele poroase (cum sunt: marmura, granitul și piatra) și cele absorbante (cimentul sau pietrele) să fie tratate cu usurință.

Petele pot distruge pavajele din piatră, marmură, suprafețele din granit și ciment. SurfaPore M protejează aceste suprafețe împotriva petelor, dar, în același timp, le asigură și impermeabilizarea la ulei și la apă. Analiza microscopică a suprafețelor din marmură, granit și piatră scoate la iveala o multitudine de pori interconectați care sunt predispuși la acumularea murdăriei și formarea petelor, ceea ce duce la pierderea luciului și a aspectului lor natural. SurfaPore M îmbracă porii suprafețelor prețioase fără a le schimba aspectul și le conferă capacitatea de a respinge petele pe bază de ulei. Astfel este obținut un dublu efect: protecția pasivă, prin îmbrăcarea suprafeței porilor, și protecția activă, prin combaterea grăsimilor. SurfaPore M formează un scut protector eficient!

5 Produse